Kylie Minogue-nak mellrákja van

Vágólapra másolva!
Az ausztrál énekesnő félbeszakítja turnéját, és azonnali orvosi kezelésben részesül. Kylie sajtóközleményében annak a reményének ad hangot, hogy rövidesen újra a színpadon lehet majd.
Vágólapra másolva!

Kylie Minogue menedzsmentje közleményben jelentette be, hogy az énekesnőnél mellrákot állapítottak meg az orvosok.

"Kylie a családját látogatta meg Melbourne-ben a Showgirl turné ausztráliai szakasza előtt, amikor kiderült, hogy korai stádiumban levő mellrákja van" - áll a Frontier Touring Company közleményében. "Az énekesnő azonnali kezelést kap, és egyben kénytelen a soron következő ausztráliai fellépéseit is lemondani."

"Remélhetőleg minden rendben lesz, és újra veletek együtt lehetek" - üzent rajongóinak Kylie Minogue, aki egyszersmind annak a csalódottságának is hangot adott, hogy éppen szülőhazájában tartandó fellépéseit kell elhalasztania.

A 36 éves énekesnő csütörtökön lépett volna fel Sydneyben, és négy másik további ausztrál városban is hiába várják a jövő hónapban. Kylie Showgirl turnéja egyébként márciusban kezdődött Glasgow-ban, és az eredeti tervek szerint júniusban a glastonburyi fesztiválon fejeződött volna be.