Vágólapra másolva!
Alig  egy nappal azután, hogy sikerrel megoperálták a kezdődő mellrákkal diagnosztizált Kylie Minogue-ot, Olivier Martinez megkérte az ausztrál énekesnő kezét.
Vágólapra másolva!

A The Daily Mail tudósítása szerint a francia színész rögtön azután ajánlott házasságot, hogy Kylie felébredt az operáció miatti altatásból. A lap híradása szerint az énekesnő azonnal igent mondott.

"Kylie betegsége ráébresztette Olivier-t arra, hogy az életben vannak fontosabb dolgok a karrierje egyengetésénél" - nyilatkozta az eljegyzés kapcsán a színész unokahúga, Stephane Martinez.

"Már a szüleinek is bejelentette, hogy Kylie a választottja. Olivier le akar telepedni végre, és családot szeretne alapítani. Biztos vagyok benne, hogy Kylie is hasonlóképpen érez" - tette hozzá Martinez rokona.

"Ha valami olyan dolog történik az emberrel, mint az elmúlt hetekben Kylie-val, minden más, még a hivatástudat is elveszti a jelentőségét. Olivier-nek sikerült olyan helyzetet teremtenie, hogy minden percét Kylie-val tölthesse" - mondta Stephane Martinez.

Az énekesnő műtétjéről egyébként az operációt végző sebész kifejezetten bizakodóan nyilatkozott. Az orvos elmondása szerint a mellrákot még egy korai stádiumban diagnosztizálták, ezért nagyon valószínű, hogy sikerült megakadályozni a daganat továbbterjedését.

"Szinte biztosra mondható, hogy még idejében észleltük a daganatot, és Kylie most már jó úton van a teljes felépülés felé" - mondta a sebész.