Vágólapra másolva!
Britney Spears popénekesnőnek fia született szerda délután egy Los Angeles-i kórházban - adta hírül a US Weekly magazin internetes oldalán.
Vágólapra másolva!

Spears képviselőjét nem lehetett elérni, hogy kommentálja a US Weekly értesülését, amely szerint a 23 éves popsztár császármetszéssel adott életet a kisfiúnak a Santa Monica-i UCLA kórházban. A magazin szerint Britney Spears rendőri kísérettel, a férje, Kevin Federline társaságában ment be reggel a kórházba.

A popénekes, aki tavaly szeptemberben ment férjhez Federline-hoz, sajtóhírek szerint már korábban közölte, hogy császármetszéssel kívánja gyermekét világra hozni, hogy elkerülje a természetes szülés fájdalmait. A popsztár nem rejtette véka alá, hogy fiatalon szeretne édesanya lenni. A 27 éves Federline-nak már két kisgyermeke van volt barátnőjétől, Shar Jackson színésznőtől.

Sokáig úgy tűnt, hogy a Preston Michael Spears Federline nevet kapja a gyerek, ám a Sky News szerint az utóbbi időkben a London keresztnév volt a befutó.

Az énekesnő 16 éves korában tett szert világhírre, és eddig több mint 60 millió lemezét adták el. Az utóbbi időkben tévés valóságshow-t forgattak hétköznapjairól.

[origo]/MTI