Britney legyűrte Madonnát

Vágólapra másolva!
Az amerikai Access Hollywood szerkesztői Britneyt választották meg az év legszórakoztatóbb figurájának, akinek kalandos napjai, zavaros szerelmi ügyei és látványos fellépései legtöbb embert érdekeltek. A szőke énekesnő viszontagságos, élménydús évéről az [origo] is gyakran beszámolt.
Vágólapra másolva!

Britney idén kétszer ment férjhez, egyszer vált el, egzotikus nászútra ment, bizarr esküvői partit rendezett, lemondta koncertturnéját sérülés miatt, kiadott egy Greatest Hits-albumot, majd bejelentette ideiglenes visszavonulását - ezen történések folyama pedig 119 sztorit ért idén az Access Hollywoodnál. Őt az amerikaiak által szintén felettébb kedvelt Beyoncé követi 102 kis színessel.

Michael Jackson csak a negyedik helyet csípte meg (az ő viselt dolgairól 84 alkalommal számoltak be), de Jennifer Lopez még ennél is hátrább van a sorban, róla 54 ízben volt valami kis történet.

Az [origo]-n is Britney trónol magabiztosan az élen - legalábbis a külföldi, zenei témájú anyagok közt. 51 cikk született róla idén, de nem lett volna ennyi, ha ezek nem lettek volna népszerű, olvasott anyagok. Ő is fellépett idén Budapesten, akárcsak Sting, aki nálunk a negyedik helyre került, de nem csak ezért írtunk róla 19 alkalommal.

A képzeletbeli ezüstöt Madonna vehetné át, róla 26 cikk jelent meg az [origo]-n. Michael Jackson állandó szereplő volt a világsajtóban is, róla 24 alkalommal akadt itt valami érdekesebb tudósítás.

Az ötödik helyen nagy a tülekedés, Robbie Williams 18 cikket ért nálunk, akárcsak a Bono és a U2. Eminem 16 anyagban szerepelt, Kylie Minogue-ról 14 ízben olvashattak itt, Elton John pedig 10 cikket érdemelt ki.

Az Access Hollywood listája:

1. Britney Spears, 119 sztori
2. Beyonce Knowles, 102
3. Donald Trump, 94
4. Michael Jackson, 84
5. Tom Cruise, 72
6. Jessica Simpson, 69
7. Paris Hilton, 63
8. Nicole Kidman, 62
9. Jennifer Lopez, 54
10. Whitney Houston, 52

2004: énekesek, zenészek az [origo]-n:

1. Britney Spears, 51 cikk
2. Madonna, 26
3. Michael Jackson, 24
4. Sting, 19
5. U2, Robbie Williams, 18-18