Legnagyobb ellensége követi Britneyt

Vágólapra másolva!
Már jó pár hónapja, hogy Britney elszerette Shar Jackson párját, majd össze is házasodott Kevin Federline-nal. Most az elhagyott, négy gyermeket nevelő asszony akar valami olyat, ami Britneynek van. Zenei karriert.
Vágólapra másolva!

A 127 epizódot megélt Moesha című amerikai tévésorozat szereplője tavaly azért került a lapok címoldalára, mert Britney Spears elszerette tőle párját - akinek nem okozott lelkiismereti problémát elhagyni éppen állapotos nejét és közös gyermeküket. Shar Jackson már nem vágyódik annyira Kevin Federline után, ellenben annál jobban szeretne sikeres lenni a zenében. Ennek megfelelően egy Mpulz nevű együttest igyekszik sikerre vinni, ha már ennyire ismert lett a neve 2004 során - írja a VH1.

"Egy öttagú, csak lányokból álló csapat ez. Popzene, R&B és igen-igen funky az egész!" - lelkendezett a színésznő, majd titokzatosra vette a figurát: "Most nem mondok többet, mert azt szeretném, ha nagy meglepetés lenne. De valami hihetetlen emberekről van szó."

A Mpulz 2001-ben tűnt fel a színen a The Princess Diaries című dallal, de aztán nem hagytak maradandó nyomot a világ popzenéjében. A sorozatos tagcserék miatt késett a debütáló nagylemezük is.

Most újabb lendülettel próbálják megmászni a slágerlistákat. Shar Jackson is ír dalokat az albumra - ezek jobbára Federline-hoz fűződő kapcsolatáról szólnak. Az már bizonyos, hogy a Hot Girls című kislemez már 2005 elején a boltokba kerül: "Ez azért elég találó, mert mi tényleg tüzes csajok vagyunk!" - csacsogta a művésznő.

Shar Jackson - ha már ilyen csúnyán elhagyták - igyekszik anyagi hasznot húzni a kellemetlen incidensből, és megpróbál sok pénzt keresni az ismert névvel. A manapság divatban lévő "sztárkövető" reality újabb fejezete vele íródik, hasonló lesz, mint a The Osbournes című műsor. "A kamerák egy egyedülálló anyát követnek majd Hollywoodban. A gyerekek nőnek, az anya meg csinálja a dolgait" - magyarázta a színésznő.