Feloszlik a Destiny's Child

Vágólapra másolva!
Beyoncé Knowles, Kelly Rowland és Michelle Williams R&B-triója még befejezi mostani turnéját, de aztán mindhárman szólóban folytatják tovább. Mindezt 16 ezer rajongó előtt jelentették be Barcelonában.
Vágólapra másolva!

"Úgy éreztük, itt az ideje, hogy komolyan vegyük saját személyes céljainkat és szólópályafutásunkat" - áll a Destiny's Child közleményében. A három R&B-díva jelenleg Európában turnézik, majd még észak-amerikai körútra is indul, és az utolsó koncertet szeptember 10-én tartják a kanadai Vancouverben. Ha pedig a lányok nem gondolják meg magukat, akkor ez lesz a Destiny's Child búcsúfellépése is.

A trió 1998 óta több mint 50 millió lemezt adott el világszerte, és olyan világslágereket mondhat magáénak, mint az Independent Women, a Survivor vagy a Bootylicious. A Beyoncé Knowles édesapja, Matthew Knowles által irányított Destiny's Child az egyik legnépszerűbb csapattá vált az ezredfordulóra, majd legnagyobb sikerei idején, 2002-ben ideiglenesen pihenőre vonult, és a tagok a szólókarrierjük egyengetésébe kezdtek. Beyoncé Knowles ekkor vált igazi sztárrá, míg Kelly Rowland Nellyvel énekelte a Dilemma című világslágert.

A Destiny's Child tavaly új lemezzel tért vissza, és a Destiny Fulfilled című album is folytatta a félbehagyott sikersorozatot. Erről a lemezről Beyoncé már úgy beszélt tavaly, mint amit kedvtelésből, minden kényszerűség nélkül csináltak, de akkor még cáfolta, hogy ez egyszersmind a csapat hattyúdala is lenne.

Most azonban barcelonai koncertjükön bejelentették a feloszlást, és közleményükben a "legnagyszerűbb rajongóknak" is megköszönték a tőlük kapott sok szeretetet és támogatást.