Újra dolgozik a Destiny's Child

Vágólapra másolva!
Beyoncé Knowles, Kelly Rowland és Michelle Williams úgy döntöttek, hogy hosszabb szünet után újra feltámasztják a korábbi, közös formációt. Az elmúlt időkben sem tétlenkedtek, szólókarrierrel foglalkoztak.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Forrás: EPA

A szólóban komoly sikereket elért Beyoncé már január elején beszélt erről a tervéről a nyilvánosság előtt, már akkor jelezte, hogy a trió prioritást élvez: előbb készítik el újabb, ötödik nagylemezüket, és csak aztán folytatja szólóban.

A lányok már a stúdióban dolgoznak igen elszántan, de a jelek szerint csak őszre lesz album. Novemberre ígérik az új anyagot, hiszen a karácsony előtti időszak kifejezetten kedvező, amennyiben az eladási statisztikák adatait elemezzük. Beyoncé apja, aki egyben a lányok menedzsere is, természetesen felettébb lelkes: "Volt szerencsém meghallgatni az első felvételt. Fantasztikus! Nagyon pozitív, ahogy elkezdték a munkát, lehet érezni a szinergiát. Fenomenális lesz!" - kampányolt a lányok mellett, majd hozzátette, hogy ő személy szerint tudta korábban, hogy mindenkinek szüksége lesz az önálló megmérettetésre.

"Hat vagy hét évre vannak terveink. Az, hogy néha különváljanak a lányok, az mindig is a stratégia része volt. Mégsem lehet kiadni minden évben egy Destiny's Child-lemezt!" - tette hozzá a derülátó menedzser.