Beteljesült a Destiny's Child végzete

Vágólapra másolva!
A Destiny's Child tagjai engedtek a fokozódó nyomásnak, és felfedték, hogy új lemezük címe Destiny Fulfilled (Beteljesült végzet) lesz.
Vágólapra másolva!

Nyár közepén Beyoncé apja, aki egyben a lányok menedzsere is, természetesen felettébb lelkes volt: "Volt szerencsém meghallgatni az első felvételt. Fantasztikus! Nagyon pozitív, ahogy elkezdték a munkát, lehet érezni a szinergiát. Fenomenális lesz!" - kampányolt a lányok mellett, majd hozzátette, hogy ő személy szerint tudta korábban, hogy mindenkinek szüksége lesz az önálló megmérettetésre.

Forrás: Red Dot

Beyoncé középen

"Hat vagy hét évre vannak terveink. Az, hogy néha különváljanak a lányok, az mindig is a stratégia része volt. Mégsem lehet kiadni minden évben egy Destiny's Child-lemezt!" - tette hozzá a derülátó menedzser.

A nagylemez címe mellett elárulták, hogy az első kislemez, melytől nagy sikert várnak, az a Lose My Breath lesz. A Destiny Fulfilled a 2001-es sikert, a Survivor-t követi: a november 16-án megjelenő album lesz a csapat negyedik lemeze - írja az nme.com.

Az Amerikai Lemezkiadók Szövetsége (RIAA) adatai szerint Beyoncé debütáló szólólemeze, a Dangerously In Love négymillió kópiában fogyott csak az Egyesült Államokban - így neki volt legkevésbé szüksége a társak segítségére.