A héten operálják Kylie Minogue-ot

Vágólapra másolva!
Még a héten megműtik az emlőrákkal diagnosztizált énekesnőt Melbourne-ben. A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a korai szakaszban levő betegség nem terjedt tovább a test más részeire.
Vágólapra másolva!

Kylie Minogue betegségét kedden jelentette be az énekesnő ügynöksége. Az ausztrál énekesnő lemondta a Showgirl című, már megkezdett világ körüli turné további fellépéseit.

"Kylie-t jelenleg egy első osztályú melbourne-i klinikán vizsgálják, hogy még a héten meg is operálhassa egy vezető ausztrál sebész" - közölte ma Kylie Minogue menedzsmentje. "Szerencsére a vizsgálatok eddig azt bizonyították, hogy a rák még nem terjedt tovább a test más részeire."

Maga Kylie Minogue is kiadott egy közleményt, melyben megnyugtatta rajongóit, hogy családja, valamint barátja, a francia Olivier Martinez gondját viselik Melbourne-ben.

"Szívből köszönöm annak a hihetetlenül sok embernek, akik szeretetükről és támogatásukról biztosítottak az elmúlt két napban" - fogalmazott Kylie, aki egyébként arra is megkérte rajongóit, hogy ne neki küldjenek virágot, hanem inkább szülőállama, Victoria rákellenes tanácsadó központjának küldjenek adományokat.

A 36 éves énekesnő csütörtökön lépett volna fel Sydneyben, és négy másik további ausztrál városban is hiába várják a jövő hónapban. Kylie turnéja egyébként márciusban kezdődött Glasgow-ban, és az eredeti tervek szerint júniusban a glastonburyi fesztiválon fejeződött volna be.