Szétkapkodták Kylie képes naptárait

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hogy az apró ausztrál popsztárt igazán szívükbe zárták a britek, ugyanis a Kylie-féle képes falinaptárak jobban fogytak, mint Robbie Williams vagy Beckham naptárai.
Vágólapra másolva!

A Danilo a legnagyobb hivatalos naptárforgalmazó Európában, így nem meglepő, hogy a 2005-ös sorozatban is nagy neveket találunk: A Gyűrűk Ura, Harry Potter, Simpsons, Shrek, Eminem, Beckham, Marylin Monroe, Diana hercegnő mellett további 150 hivatalos naptárat forgalmaznak, neves zenészek, színészek arcképével, filmjelenetekkel.

Iron Maiden, Jennifer Lopez, Madonna és a U2 hat fontba kerül, ugyanakkor 50 Cent már 8 fontot kóstál (ez a figyelemre méltó váltás a bankokban nem érvényes), akárcsak Colin Farrell. Olcsóbb Cliff Richard és Eminem, ők már öt fontért is beszerezhetőek.

A briteknél a karácsony előtti vásárlási láz első hulláma során Kylie Minogue volt a legnépszerűbb, őt Robbie Williams követte. A harmadik helyet a Manchester United futballcsapat képével dekorált falinaptár csípte meg, negyedik helyre viszont a Busted együttes futott be, az ötödik pozícióban pedig David Beckham található. A Real Madridban futballozó, hajával stílusteremtő angol után a Simpsons rajzfilmsorozat képeit keresték legtöbben, majd ismét egy futballcsapat, a londoni Arsenal falinaptárai tűnnek fel a listán. A legkeresettebb tízek közé Cliff Richard is befurakodott.

A nők közt Kylie mindent vitt, magabiztosan utasította maga mögé Britneyt, Christina Aguilerát vagy épp Jordant. A férfiakat ábrázoló falinaptárak közt a már említett dobogósok (Robbie Williams, David Beckham, Cliff Richard) után Elvis képeit keresték még sokan, de a tízbe befért még Justin Timberlake és Eminem is.