Szaftos részletek a Jackson-perben

Vágólapra másolva!
Michael Jacksonra nézve újabb terhelő vallomások hangzottak el a popsztár perében. Ezúttal a bíróság a Jackót vádoló fiú öccsét hallgatta meg, aki a perben először beszélt az énekes által állítólagosan elkövetett szexuális zaklatás részleteiről.
Vágólapra másolva!

A perben vizsgált események idején 13 éves Gavin Arvizio öccse, Star az ügyész kérdésére elmondta, hogy két ízben is látta Jacksont és bátyját egymás mellett fekve az ágyban.

"Láttam Michael egyik kezét a bátyám alsónadrágjában, a másikat pedig a sajátjában" - mondta a fiú, aki szerint az énekes csukott szemmel maszturbált közben.

Star Arvizio - aki egész családjával Jackson birtokán tartózkodott rákbeteg bátyja gyógyulása idején - arról is beszámolt, hogy a popsztár pornóújságokat mutatott neki és testvérének, valamint üdítős dobozokba öntött borral kínálta őket, amit "Jézus juice-nak" nevezett.

A tanú szerint egy alkalommal Michael Jackson meztelenül sétálgatott a filmet néző testvérpár előtt, és azok kényelmetlenségét látva csak annyit mondott, hogy a meztelenség "természetes dolog". A fiatalabbik Arvizio fivért a popsztár egyszer arról is megkérdezte, hogy szokott-e maszturbálni, és a nemleges válasz hallatán győzködte, hogy próbálja ki, hiszen "mindenki szokta csinálni".

Jacko arra kérte a fiúkat, hogy viselkedéséről senkinek ne beszéljenek, még a szüleiknek sem.

A mai napon a Jackson védelmét ellátó ügyvéd, Thomas Mesereau tehet fel majd kérdéseket a tanúnak, és ez még hozhat némi fordulatot a vallomásban. Pénteken ugyanis Gavin nővére, Davellin megtört az ügyvéd kérdéseinek súlya alatt, és beismerte, hogy vallomása egyes részleteiben hazudott a bíróságnak.

A világszerte nagy érdeklődés mellett folyó per akár még hat hónapig is eltarthat, és ha Jacksont valamennyi vádpontban bűnösnek találják, akár 21 év börtönre is ítélhetik.

A P E R :

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. március 4. Az elrejtett borospince
A héten már tanúkat hallgatott meg a bíróság Michael Jackson perében, így a popsztárt szexuális zaklatással vádló kisfiú nővérét is. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 24. Megvannak a Jackson-per tanúi
A várakozással ellentétben hamar kijelölték a tizenkét esküdtet Michael Jackson perében. A nyolc nőt és négy férfit 243 jelölt közül választották ki öt nap alatt. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 15. Hírességek a popsztár mellett
A védelem tanúinak a listáján olyan hírességek szerepelnek, mint Diana Ross, Elizabeth Taylor vagy Stevie Wonder - ők pedig nem fognak rosszat mondani róla. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 14. Bojkottálják Jacko dalait
Három svájci rádióállomás a hallgatók érdekében levette műsoráról Michael Jackson számait. A bíróság időközben elkezdte kiértékelni az adatlapokat. Ezek alapján... Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 11. Itt van Jacko hasonmása
Egy színész alakítja majd Jacksont az amerikai popsztár gyermekmolesztálási perének részleteiről tudósító tévésorozatban. A férfi annyira hasonlít, hogy... Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 9. Újabb döntések Jacko ügyében
A per február 14-én folytatódik. A halasztásra az énekes vezető védőügyvédje, Thomas Mesereau testvérének halála miatt került sor. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 4. Alapos faggatózás
Jelenleg a lehetséges tizenkét esküdtet igyekeznek kiválasztani. Nekik néha egészen meglepő, igen furcsa kérdésekre kell válaszolniuk. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 3. Perdöntő lehet az exfeleség vallomása
A megbántott Debbie Rowe tanúvallomása lehet az egyik legfontosabb része a jó hat hónapig is elhúzódódható pernek, talán bosszút fontolgat. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 2. Megcsappant a rajongók száma
Jackson tegnap is megjelent bíróságon, ahol tovább folyik az esküdtek kiválasztása. Rajongóinak csoportja várta, de a létszám immár csökken. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 1. Még nem thriller
Megkezdődött az év pere, de egyelőre még csak az esküdteket választják ki. Jacko első nap fehérben, második nap feketében bukkant fel. Tovább!