Michael Jackson meglógott a kórházból

Vágólapra másolva!
Tegnap este Michael Jackson furfangosan kicselezte a riporterek hadát, és elhagyta a Marian Medical Centert, másfél nap után. Pár órával korábban az egyik orvos azt nyilatkozta, hogy a popsztár még egy estét biztosan bent marad.
Vágólapra másolva!

Jackson - aki hányásrohamokkal együtt járó, influenza okozta rosszulléttel küzdött - kedden került be, majd szerda este elhagyta az épületet, közölte a kórház recepciósa, Dennis Daniels a CNN-nel. Az énekes becsapta a felbukkanására váró újságírókat, fotósokat, és a sürgősségi osztálytól nem messze parkoló sportautóval távozott.

Egy Santa Maria-i rendőr közölte, hogy tudomása szerint Jacko előzőleg kért rendőri kíséretet, ám ezt mégsem vette igénybe, azaz meglepetésszerűen távozott.

Két órával a váratlan búcsú előtt egy orvos még azt nyilatkozta, hogy a betegség még nem múlt el, így a neves vendég még marad egy éjszakát. "Mr. Jackson állapota továbbra sem változik, így egyelőre itt marad, megfigyelés alatt" - közölte akkor dr. Todd Bailey, aki szerint az amúgy lelkileg stabil énekesnek még némi kezelésre van szüksége.

A pop egykori királyának szóvivője, Raymone Bain írásban értesítette a sajtót, hogy az előadót hazavitték, és a továbbiakban otthon pihen. "Mr. Jackson szeretné megköszönni a Marian Medical Center orvosainak és dolgozóinak figyelmességét" - tudatta a szóvivő.

Tegnap amúgy nagy forgalom volt a kórházban és az épület előtt. Az énekes szülei, Katherine és Joe, és testvére, Jermaine is meglátogatták a betegeskedő Michaelt, majd két órával később távoztak egy fekete Mercedes fedélzetén. A klinika előtt természetesen ott strázsáltak a popsztár leglelkesebb hívei, ők "Michael, szeretünk!" kiáltásokat hallattak a várakozás hosszú órái során.

Jackót kedden vitték be a kórházba, bár eredetileg a bíróság felé vették az irányt. Mivel az autóban rosszul lett, és az orvosok betegnek találták, Rodney Melville bíró - aki szerint a vádlott személyes jelenléte nélkülözhetetlen a per jelen stádiumában - elhalasztotta a folytatást, így jövő keddig a popsztár pihenhet. A bíró már másodszor halasztotta el egy héttel a január 31-én kezdődött tárgyalást: volt már egy hétnapos szünet Thomas Mesereau védőügyvéd testvérének halála miatt.

A 46 éves popsztárt tíz vádpontban perlik, köztük gyermek szexuális zaklatása és kiskorú elrablására tett kísérlet címén.

A P E R :

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 15. Hírességek a popsztár mellett
A védelem tanúinak a listáján olyan hírességek szerepelnek, mint Diana Ross, Elizabeth Taylor vagy Stevie Wonder - ők pedig nem fognak rosszat mondani róla. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 14. Bojkottálják Jacko dalait
Három svájci rádióállomás a hallgatók érdekében levette műsoráról Michael Jackson számait. A bíróság időközben elkezdte kiértékelni az adatlapokat. Ezek alapján... Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 11. Itt van Jacko hasonmása
Egy színész alakítja majd Jacksont az amerikai popsztár gyermekmolesztálási perének részleteiről tudósító tévésorozatban. A férfi annyira hasonlít, hogy... Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 9. Újabb döntések Jacko ügyében
A per február 14-én folytatódik. A halasztásra az énekes vezető védőügyvédje, Thomas Mesereau testvérének halála miatt került sor. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 4. Alapos faggatózás
Jelenleg a lehetséges tizenkét esküdtet igyekeznek kiválasztani. Nekik néha egészen meglepő, igen furcsa kérdésekre kell válaszolniuk. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 3. Perdöntő lehet az exfeleség vallomása
A megbántott Debbie Rowe tanúvallomása lehet az egyik legfontosabb része a jó hat hónapig is elhúzódódható pernek, talán bosszút fontolgat. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 2. Megcsappant a rajongók száma
Jackson tegnap is megjelent bíróságon, ahol tovább folyik az esküdtek kiválasztása. Rajongóinak csoportja várta, de a létszám immár csökken. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 1. Még nem thriller
Megkezdődött az év pere, de egyelőre még csak az esküdteket választják ki. Jacko első nap fehérben, második nap feketében bukkant fel. Tovább!