Robbie Williams nem kell a Queennek

Vágólapra másolva!
Robbie Williams szívesen bekerült volna Freddie Mercury helyére a Queen együttesbe, és nagy csalódást jelentett neki, amikor nem vették komolyan. Mint az köztudott, Paul Rodgers, a Free rockbanda korábbi frontembere énekel majd a Queennel a jövő áprilisban induló turnén.
Vágólapra másolva!

Robbie Williams pár éve a We Are The Champions című dalt énekelte a Queen együttessel, mely a Lovagregény című filmben is hallható volt. Az énekes azt remélte, hogy ez az együttműködés meghozza számára a nagy lehetőséget, és bekerülhet a Queen csapatába. "Ölni tudtam volna azért, hogy az énekesük lehessek. Igazán fantasztikus lett volna. A filmzenéhez elénekeltem a We Are The Champions-t, és a zenekar tagjai azt mondták, hogy jó munkát végeztem" - szomorkodott Robbie Williams, aki kissé lelombozódott Paul Rodgers neve hallatán.

"Nem akarok undok lenni, de tény, hogy Robbie nem egy Freddie Mercury. Freddie-t soha nem lehet pótolni, Robbie-val meg aztán pláne nem" - válaszolta erre a Queen együttes egyik tagja, John Deacon basszusgitáros.

Mint korábban megírtuk, Paul Rodgers, a régi Free rockegyüttes frontembere énekel majd a Queennel a jövő áprilisban induló turnén - ezt Brian May gitáros is megerősítette. A hírek szerint a turné neve Queen + Paul Rodgers lesz, tehát nincs szó arról, hogy Paul Rodgers ettől kezdve a Queen tagja lenne.

"Nem vagyunk idegesek, mi izgatottak vagyunk. Mi már túl öregek vagyunk ahhoz, hogy idegeskedjünk. Van egy fantasztikus énekesünk, aki velünk fog énekelni. Volt neki egy Bad Company nevű bandája, az ő neve pedig Paul Rodgers. Sok slágere volt a Free-vel és a Bad Companyvel. Ő volt Freddie egyik kedvenc énekese és egyben a mi egyik kedvenc előadónk is. Volt vele egy tévéshow Angliában, minden jól ment, így most nagyon várjuk a turnét" - elemezte Taylor a helyzetet.

Taylor és May bejelentették tegnap, hogy a londoni West Enden nagy sikerrel futó musical, a We Will Rock You című darab ezredik, jubileumi előadásának bevételét felajánlják a délkelet-ázsiai szökőár károsultjai, túlélői számára. A két zenész is megjelenik az eseményen, ugyanakkor további különleges musical-előadások várhatóak Barcelonában, Sydneyben és Las Vegasban. A londoni eseményre január 12-én kerül sor.