Bridget Jonesnak dalol Sting és Robbie Williams

Vágólapra másolva!
Sting és Annie Lennox, Dido és Robbie Williams is énekel többek között a Bridget Jones: The Edge of Reason című filmzenei albumon, amelyet november 19-én kezdenek árusítani.
Vágólapra másolva!

Az ismét Renée Zellweger főszereplésével készült legújabb Bridget Jones naplóját november 12-étől játsszák az amerikai mozikban. Magyarországon Mindjárt megőrülök címmel mutatják majd be a filmet.

Dido és Rufus Wainwright is duettet vállalt I Eat Dinner címmel. Ennek eredetijét Rufus édesanyja, Kate McGarrigle vitte egykor sikerre. Will Youngtól is feldolgozást hallunk, a szépséges Sade, Your Love Is King című dalát.

Persze lesznek újabb dallamok is a lemezen, erről Robbie Williams a Misunderstood és Jamelia a Stop! című dalával gondoskodott. Az új album valószínűleg sikerre van ítélve, hiszen az előző Bridget Jones korongot is jól fogadták a lemezvásárlók, igaz, Sheryl Crow, Robbie Williams, Geri Halliwell és a Pretenders zenekar felvételei sokakat csábítottak vásárlásra.

A filmzenei albumon a közös turnén összekovácsolódott Sting és Lennox a We'll Be Togethert adja elő, ami 1987-ben már nagy sláger volt a Police korábbi frontemberének előadásában. A Police volt frontembere tavaly márciusban jelentette be, hogy észak-amerikai turnéján Annie Lennox társaságában vesz részt. A turné június 27-én kezdődik Philadelphiában, és szűk négy hónap alatt 42 show-ra került sor. A koncertek nagy részét az Egyesült Államok területén adták.

[origo] - MTI