Vágólapra másolva!
Bár sokan figyelmeztették, hogy nem lesz jó vége (ennek sem), az ifjú popcsillag mégis férjhez ment szombaton Kevin Federline-hoz. Idén már másodjára esküdött, s az első eset botrányaiból tanulva - talán ezúttal komolyan is gondolja? - gyakorlatilag az egész napot a sajtó és a paparazzók előli meneküléssel töltötte.
Vágólapra másolva!

A szőke énekesnő és Kevin titokban megesküdtek Los Angelesben, egy magánházban - olvasható az Ananován is, többek között. Mindössze 25-30 vendég előtt mondták ki a boldogító igent. Miközben a kaliforniai Studio Cityben rendezett barbecue-stílusú esküvői fogadáson csirkecombot és bordát majszoltak meghitten, a Budapesten is fellépett Britney vállpánt nélküli fehér esküvői ruhát viselt, Kevin Federline pedig csinos szmokingban feszengett.

Forrás: Red Dot

Oops!... I Did It Again

A Toxic előadója júniusban jelentette be, három hónapos kapcsolat után eljegyezték egymást - bár ennél hangyányival emlékezetesebb volt, hogy idén januárban Las Vegasban hozzáment Jason Alexanderhez, majd 55 óra elteltével érvénytelenítették is a házasságot. Britney Spears szóvivője még nem nyilatkozott az új esküvőről. A sajtó ilyetén pedig csak találgatni tud, s ami ugyancsak elismerésre méltó tény: elhagyva a házasságkötő termet, alig néhány fotó született az utcán, s abból sem lehetne megmondani, milyen különleges nap is volt ez a most 22 éves csillag életében.

Britney Budapestenjavascript:var w=window.open('http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/Britn20045240140/gallery.xml','popup','width=500,height=520');w.focus();

A 26 éves Federline már két gyermek apja, így Britney rögvest kétszeres (mostoha-)anya is lett. A friss férj - akinek közös gyerekei vannak Shar Jackson színésznővel - korábban az ifjú művésznő csapatában táncolt. A szemtanúk szerint a férjébe karoló Spears művésznő örömtől sugárzó arccal, nevetgélve hagyta el a helyszínt: hátha másodikra jobban sikerül.

Az előző férj nem fizetett rá a villámesküvőre: Britney 140 ezer dollárt költött egy Porschéra, ez lett nász- és egyben válási ajándéka is volt férjének. A nagylelkű gesztus egyben köszönet azért is, hogy lemondott Britney Spears 100 millió dolláros vagyonához kötődő jogairól, hiszen egyes vélemények szerint akár jelentős összegeket is szerezhetett volna a válásért cserébe.

A volt férj egy barátja, bizonyos Jared Prescott ennek pont az ellenkezőjét állítja: szerinte nem igaz, hogy Britney méregdrága ajándékokkal engesztelte volna ki Jasont a válásuk után. "Azt mondta, hogy ez hazugság, semmit nem kapott. Még az ebédjét is én fizetem" - tette hozzá a cimbora.

Britney Spears - linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/010/063/

A los40.com hírei szerint Britney nem bánna egy saját gyereket - és ha lehet, akkor mihamarabb. "Kevin az az ember, aki mostanában boldogságot ad nekem. Sok jót tesz velem, stabilitást és szeretetet nyújt. Fiatal anya szeretnék lenni, ez az álmom. Senki nem ítélhet el ezért, engem viszont boldoggá tesz a gondolat is" - nyilatkozta korábban egy amerikai tévécsatornának.