Vágólapra másolva!
Az énekesnő úgy tervezi, hogy márciusban új albummal jelentkezik. A meghökkentő az, hogy a lemezre kerülő dalok már régen készen vannak, csak eddig fiókban pihentek - ugyanis nem fértek rá előző, Dangerously in love című nagylemezére.
Vágólapra másolva!

"Körülbelül negyvenöt dalt vettem fel a Dangerously in love-ra. De annyi szám van, ami nekem nagyon tetszik! Nem bírom látni őket, amint egy fiókban porosodnak és elvesznek az idők során" - közölte a művésznő. Beyoncé a dalok közül az egyiket, a Summertime-ot P. Diddyvel duettben énekli, írja a Plus.

Bár az album kiadása még nem egészen eldöntött tény, egy kislemez már egészen biztosan megjelenik a közeljövőben. "A dal címe Scent of you és egy lassú számról van szó. Rockos, de lassú nóta, kis metállal... egyszóval valami egészen új Beyoncé-tól" - újságolta Toni Braxton, aki már az első szólóalbumon is együtt dolgozott az énekesnővel.

Miközben Beyoncé már önmagában is egyre sikeresebb - szólóban komoly rajongótábort tudhat magának - újra felröppent a hír, hogy jövőre összeáll a Destiny's Child, legalább egy új nagylemez erejéig.