Robbie Williams: megvolt négy Spice Girl

Vágólapra másolva!
Robbie Williams azzal kérkedik, hogy a Spice Girls együttes négy tagjával lefeküdt. A brit sajtó számára szenzációs bejelentés az argentin rádióban hangzott el a napokban - az angolok viszont nem tudják, mit gondolnak a latinok azokról, akik férfiasságukkal dicsekednek.
Vágólapra másolva!

Az énekes köztudottan járt Geri Halliwell-lel és Melanie C-vel, de nem árulta el, hogy melyik két másik lány fordult meg az ágyában a maradék háromból. "Csak egy hiányzik, és elmondhatom, hogy megvolt az egész Spice Girls" - mondta Robbie Williams, így aztán a rajongók találgathatnak, hogy Victoria Beckham, Emma Bunton vagy Melanie B az, aki még hátravan - írja a WENN.

A harmincéves énekes múltjáról terjesztett sztorikat többé-kevésbé elhiszi a brit sajtó, ám a nevezett hölgyek nem reagáltak erre a büszke bejelentésre. Az Argentínát meglátogató Robbie ott is megerősítette, hogy valóban a potenciális Mrs. Williamset keresi - eddig hasztalan.

Az infobae.com argentin portál szerint Williams elvarázsolta az újságírókat kiváló humorával, megjelenésével, futballbemutatójával. Igazi diplomata: hosszan dicsérte az argentin nőket, fotóztatta magát az argentin válogatott futballmezével kezében, majd megjegyezte, hogy Diego Maradonát jobban szereti, mint David Beckhamet. "Maradona egy zseni, úgy kell rá nézni, mint Leonardo műveire. Beckham ugyanakkor egy jó apa, egy jó srác, és jól focizik."

Arra a kérdésre, hogy tetszik-e neki az ország, mit látott belőle, csak ennyit válaszolt fanyar humorral: "Eddig nem sikerült semmit sem megismernem, mert fanatikus lányok ezrei veszik körül a szállodát. A fotósok miatt még az ablakokat is be kellett takarnunk, de ettől függetlenül még nagyon kedves mindenki. Csak a szállodai szobámat láttam. Az nagyon szép, a plafon elég magasan van, és sok az aranyozott díszítés."

Persze politikáról is kérdezték: "Az én munkám a szórakoztatás, és ha politikáról van szó, akkor én egy poppal foglalkozó művész vagyok. Őszintén szólva, sajnálom Tony Blairt, bizonyára nyomasztó lehet az emlék, hogy Busht támogatta - de nem akarok erről beszélni, mert sok gondom származik abból, ha politizálok" - magyarázta.