Feladta magát a G-Unit késelő rappere

Vágólapra másolva!
Péntek délután feladta magát a rendőrségnek Young Buck, aki gyilkossági kísérlet miatt felel majd. A díjátadó és a verekedés összefoglalója megnézhető nálunk is.
Vágólapra másolva!

A rendőrök úgy hiszik, a G-Unit rappere, valódi nevén David Darnell Brown, késelte meg a 26 éves Jimmy James Johnsont, aki rátámadt Dr. Drére a hétfői Vibe Awards díjkiosztón, írja a WENN. Könnyen lehet szó bosszúról, mivel a G-Unit - 50 Cent bandájaként - erősen kötődik Eminemhez és Dr. Dréhez.

Buckot nyilvántartásba vették, majd 500 ezer dolláros óvadék ellenében szabadlábra helyezték - értesít a Santa Monica-i rendőr-főkapitányság. A rappernek december 20-án kell megjelennie a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon, gyilkossági kísérlet miatt.

A díjkiosztón, a csetepatéról készült felvételen az látható, hogy egy férfi - állítólag Young Buck - kapucnis felsőben és fekete kalapban késsel a kezében rátámad Johnsonra. A nyomozók még mindig nem tudták azonosítani azt a két másik férfit, akik szintén késsel a kezükben láthatók a felvételen.

A Santa Monica-i ünnepségen káosz keletkezett, miután a Snoop Doggtól és Quincy Jonestól éppen az életműdíjat átvenni készülő Dr. Drét megtámadta a Los Angeles-i Jimmy James Johnson. Miután a biztonságiak levadászták a támadót Dréről, állítólag Buck késsel rátámadt Jonhsonra egy verekedés során, melyben sokan, köztük 50 Cent és Lloyd Banks is részt vettek - mondták a rendőrök a biztonsági kamerák által rögzített képek elemzését követően.

Annak ellenére, hogy Buck állítólag szívesen verekedett volna tovább, csatlakozott a g-unitos társaihoz, hogy átvegyék a legjobb zenekarnak szóló díjat. Miután kitört a botrány, a legmenőbb sztárok, köztük Alicia Keys kimenekültek a helyszínről, miközben a dulakodás folytatódott, székek és pofonok röpködtek a levegőben. Johnson egyébként a támadás következtében a tüdején sérült meg, kórházba került, de állapota kielégítő.