Londonba menekülnek a sztárok

Vágólapra másolva!
Madonna és Gwyneth Paltrow után újabb hírességek települnének át Angliába. Többen a nyugodtabb, békésebb brit életmód miatt váltanak - ugyanakkor Robbie Williams pont az ellenkezőjét állítja, rá otthon támadnak sikítozó lányok hordái, ő inkább az Egyesült Államokban tud észrevétlenül végigmenni egy sarkot.
Vágólapra másolva!

Britneynek egy-két alkalommal sikerült elvegyülnie London nyüzsgő forgatagában úgy, hogy senki nem ismerte fel (talán öt percig is el tudott bújni egy kapucnis kabátba, napszemüveg mögé), ezért úgy gondolja, hogy ott békében élhet majd Kevin Federline feleségeként. Az Ananova hírei szerint szívesen költözne az angol fővárosba.

"Szeretem Londont. Kell nekem ott egy ház. Az a hely, ahol én ismeretlennek érzem magam. Egyszerűen szeretem. Amikor épp nem dolgoztam, ott úgy éreztem magam, mint aki otthon van. Szeretem a ruhákat, a boltokat. Annyira közel szeretnék lenni a butikokhoz, amennyire csak lehet. Szeretem Knightsbridge-t, a Harvey Nichols pedig egy cuki kis shop" - csacsogta a művésznő, aki mostanában azzal okozott némi riadalmat lemezkiadója számára, hogy hosszabb pihenést, henyélést tervez, aktív munka, koncertezés helyett.

A szőke popénekesnő is követné Madonnát, de Nicole Kidman mégis beelőzhet, ő lehet a következő híresség, aki a hollywoodi pezsgést felcseréli a lassabb, brit életmódra. A Daily Star szerint a színésznő a negyvenöt éves Eric Watson kedvéért költözne Angliába - az említett úr üzletemberként tevékenykedik, főképp Londonhoz köti a munkája. A lap úgy tudja, hogy az új-zélandi férfi és Nicole már évek óta barátok, de mostanában komolyabbra fordult a kapcsolat. A pár állítólag London északi részén keresgél magának egy megfelelő villát.