Holtan találták Shakira menedzserét

Vágólapra másolva!
Tegnap este a bogotái rendőrök halva találták Patricia Margarita Téllezt, Shakira menedzserét. Az üzleti életben sikeres asszonynak sokat köszönhet az énekesnő, ő fedezte fel az elmúlt évek egyik legsikeresebb latin-amerikai előadóját.
Vágólapra másolva!

A kolumbiai országos rendőrség szóvivőjének közlése szerint tegnap este találtak rá Téllez élettelen testére, saját lakásában, a Bogotá északi részén található El Chico negyedben. A hölgy egy gazdag, előkelő környéken lakott, saját rezidenciájában, írja az El Universal.

A nyomozás javában folyik, mivel a helyszínre érkezett rendőrök, helyszínelők még nem tudják, hogy mi okozhatta a 47 éves, sikeres nő halálát. Az öngyilkosság sem kizárható, de idegenek is járhattak a villában: mindenesetre az épületen belül nem találtak dulakodásra, verekedésre utaló nyomokat.

Téllez volt az a személy, aki felfedezte Shakirát Barranquilla városában, ő volt, aki elindította a lányt a siker útján. A Pies descalzos előadójának első menedzsere nem utazott mindig a közben világsztárrá nőtt apró énekesnővel, mostanság inkább Kolumbiában intézte Shakira üzleti ügyeit, reklámszerződéseit, fellépéseit.