Shakira újra hallat magáról

Vágólapra másolva!
A kolumbiai énekesnő, Shakira az elmúlt hónapokban nem kényeztette a rajongóit, de a latin csillag szexi mozgását hiányolók legnagyobb örömére március 30-án - azaz ma - megjelentet egy DVD-t.
Vágólapra másolva!

Igaz, hogy főképp régebbi koncertfelvételeket tartalmaz az anyag, de mégis valami. "Mint egy őrült, úgy dolgozom, és ez így megy, mióta vége a turnénak. Összeraktam ezt az élő felvételeket tartalmazó DVD-t, mely kedden jelenik meg. Az új lemezemen is dolgozom ám, amely valamikor az ősszel kerül majd a boltokba. Jelenleg éppen a Bahamákon vagyok, a lehető legcsodálatosabb, kék óceán partján" - mondta Shakira, aki némi pihenőt mégis engedélyezett magának.

Az En vivo y en privado két és fél óra hosszú, ebből kilencven perc koncertfelvétel, mely természetesen tartalmazza az ifjú énekesnő legsikeresebb dalait. A színpadi produkció mellett persze a néző betekintést nyerhet a hétköznapokba, megismerheti a fellépések előtti és utáni órák történéseit. Egy komplett stáb követte a művésznőt legutóbbi turnéja során, így láthatóak a Buenos Airesben, New Yorkban, Rómában és Párizsban felvett anyagok is. A csomagban elfér még egy audio-CD, 10 koncertfelvétellel - olyan számokkal, melyeket eddig csak stúdióverzióban lehetett hallani.

A DVD-n persze hosszabb interjú is hallható Shakirával, aki - mint köztudott - szociálisan érzékeny, és rendre felemeli szavát a társadalom hibái miatt. Védelmezi az elesett, elhanyagolt gyerekeket, elítéli a szinte polgárháborús állapotban lévő Kolumbia politikáját, és küzd a társadalmi igazságtalanság ellen. Az UNICEF legfiatalabb nagykövete persze nem csak dumál - énekelni is nagyon tud.