Sting: három az egyben

Vágólapra másolva!
A Police volt frontembere ismét úttörő ötlettel állt elő. A művész Sacred Love című platinalemezének legújabb dalához, a Stolen Car (Take Me Dancing)-hoz ugyanis három különböző szemszögből, három különböző videót készített.
Vágólapra másolva!

Három klip ugyanazon dalhoz: ez Sting újítása. Az első klip a már megszokott hangzást tükrözi, erőteljes, rockos hangszereléssel. A második videóban közreműködik MC Twista is, míg a harmadik kisfilm a Black Eyed Peas csapatából ismert Will.I.Am rapbetétével készült. Sting - aki június 5-én, az immár hagyományos Kapcsolat-koncert keretében hazánkban, a budapesti Hősök terén ad koncertet - első alkalommal készített három különböző klipet egy szerzeményhez.

Aki ebben a hónapban Angliában jár és betér egy nagyobb könyvesboltba, jó eséllyel találkozhat személyesen is az énekessel, ugyanis az 52 éves Sting a napokban gyakran dedikál majd könyváruházakban. A tavaly novemberben kiadott Broken Music című önéletrajza és a szeptemberben megjelent (és azóta hárommillió példányban eladott) Sacred Love CD minden bizonnyal sok rajongó kezében feltűnik majd.