Jen kirúgta, az anyja visszahívta Bent

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez nemrégiben kiebrudalta otthonából vőlegényét, Ben Afflecket, mert megelégelte a férfi csillapíthatatlan játékszenvedélyét. Lopez édesanyja azonban Ben segítségére sietett.
Vágólapra másolva!

A rossznyelvek szerint Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata telis-tele van feszültséggel, amelynek állítólagos forrása Ben játékszenvedélye. Az énekesnő nemrégiben annyira felhúzta magát vőlegénye költséges hóbortja miatt, hogy kiadta a férfi útját - adta hírül az IMDb.com.

"Jennifer nagyon dühös volt Ben múlt havi Las Vegas-i körútja miatt. Szerinte Ben csak akkor mond le valamelyik szenvedélyéről, ha azon nyomban rászokhat egy másikra - és ez kezd mindkettejük számára károssá válni. J.Lo egy erősebb pillanatában megkérte, hogy költözzön el az otthonából" - nyilatkozta a pár egy közeli ismerőse.

Az, hogy egy héttel később a két sztár már nem csak újra együtt volt, de egy nagy, közös pókerparti tervét szövögette, Jen édesanyjának köszönhető. "Ben elment Guadalupe-hez, Jennifer anyjához, hogy a segítségével békítse ki őt. Bevetették a jól bevált 'anyád is szívesen velünk tartana'-módszert. Jennifer végül megbocsátott, de még mindig sérülékeny a kapcsolatuk. Guadalupe viszont egyszerűen odavan Benért. Valahányszor Jen elbizonytalanodik Bennel kapcsolatban, az édesanyja mindig a férfi pártjára áll és meggyőzi lányát: Ben a legjobb dolog, ami valaha is történt vele."