Ben és Jen: egy hét múlva esküvő

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A jegyespár minden erőfeszítése ellenére is kiderült, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck álomesküvőjére szeptember 14-én kerül sor a Santa Barbara-i Bacara Resortban. Állítólag az is kiszivárgott, hogy a nagy napot (melyet rokonok és barátok társaságában töltenek el) követő éjszakát az ifjú pár a Bacara éjszakánként 6400 dolláros elnöki lakosztályában szándékozik eltölteni. A kétszintes lakosztályhoz tartozik egy óriási terasz, kilátással a Csendes-óceánra, egy szabadtéri jacuzzi, két hálószoba, ebédlő, privát lift és óriási plazmaképernyőjű televízió.

A fogadást állítólag a Bacara egyik báltermében tartják, melyet követően a vendégeket, közöttük Affleck legjobb barátját, Matt Damont, valamint Bruce Willist, Colin Farrellt és Mathew Perryt a szálloda olcsóbb - éjszakánként 560 dollárt kóstáló - szobáiban helyezik el.

A híresztelések szerint a kétszeresen elvált Jennifer és Ben annyira szeretnék, hogy minden gördülékenyen, a tervek szerint menjen, hogy még egy úgynevezett próba-vacsorára is meghívták a vendégeket.

"Nem fukarkodtak a költségekkel. Bacara egy idilli helyszín, ugyanakkor biztosítja az ünnep intimitását, hiszen eldugott helyen található. Viszont nincsen kápolnája, tehát a konkrét ceremóniához el kell hagyniuk a helyet" - tette hozzá egy meg nem nevezett forrás.

A színész-énekesnő előzetesen szerződést kötött az esküvő szervezésében részt vevő minden egyes dolgozóval, amelyben kikötötte: senkinek sem árulhatják el, mikor és hol esküsznek Bennel, ám elővigyázatossága hiábavalónak bizonyult. Lopez kisasszony most újabb óvintézkedésekre kényszerült: utasításba adta, hogy a vendégek csupán három nappal a nagy esemény előtt értesülhetnek a ceremónia pontos helyszínéről, ahová privát kompon szállítják őket az esküvő napján.