The Cure: újabb furcsaságok

Vágólapra másolva!
Január 25-én kerül a boltokba a Cure újabb kiadványa. A brit csapat négy CD-jén régebbi kislemezek B-oldalas számai és ritkán hallott, igazi unikumnak számító furcsaságok, ritkaságok lesznek.
Vágólapra másolva!

Join the Dots: B Sides and Rarities címmel jelenik meg a Cure újabb kiadványa: a Sziget Fesztiválon is látott Robert Smith és zenésztársai az 1978 és 2001 között megjelent kislemezek B-oldalain lévő felvételeket és soha vagy igen ritkán hallott dalokat adnak ki négy CD-n, írja a Plus. A 71 dalt tartalmazó gyűjteményen olyan számok is lesznek, mint Jimi Hendrix Purple Haze című kompozíciója vagy a Hello I Love You, a Doorstól.

Az együttes frontembere és egyben szellemi vezetője szerfelett bizakodó: "Én mindig abban hittem, hogy a kislemezek B-oldalai épp annyira értékesek és jók, mint az A-oldalak, csak a művész egy másik arcát mutatja meg. Ez volt az, amit kerestünk. Büszke vagyok a B-oldalas nótákra is, mivel mindig különleges figyelmet szenteltem nekik" - magyarázta Smith, majd hozzátette, hogy egy nyolcvan oldalas füzet is jár a CD-k mellé, amely tartalmazza az együttes legjobb fotóit és a zenekar - dalokhoz kapcsolódó - feljegyzéseit.

Az egészen új anyagokat tartalmazó nagylemezre a hírek szerint jövő nyárig várniuk kell a rajongóknak. A friss stúdióalbum már egy újabb lemezkiadó gondozásában kerül majd a boltokba, a tervek szerint egy koncertlemezzel együtt.