Zenéjével gyógyít a Cure

Vágólapra másolva!
Kisebb méretű, jótékonysági koncerten lép fel decemberben a The Cure együttes, az egész stadionokat és sportcsarnokokat megtöltő fellépések után. Az eseményre Londonban kerül sor, az Islington Carling Academy falai közt.
Vágólapra másolva!

A Cure december 11-én a Nordoff-Robbins Music Therapy kérésére jótékonysági koncertet ad Londonban, írj a MNE. A szervezet a befolyt összeget rossz körülmények közt élő gyermekek és felnőttek megsegítésére fordítja. "Mi mindig csodáltuk azt a munkát, melyet a Nordoff-Robbins végez és így igazán nagy az örömünk, hogy lehetőségünk nyílt segíteni nekik. Ez egy jó ötlet, és igencsak várjuk ezt a show-t, bizonyára valami egészen különleges lesz" - közölte udvariasan Robert Smith, a zenekar vezetője.

Ez a fellépés egészen másféle lesz, mint a KROQ rádióadó 25. születésnapja alkalmából rendezett hatalmas koncert, melyre az Egyesült Államokban került sor, szeptember 20-án. A Glen Helen Blockbuster Pavilon saját rekordjának számító, Inland Invasion nevű bulira - melyen a Cure volt talán a legnagyobb név - mindössze négy nap alatt fogyott el az 50 ezer belépő.

Február végén arról írtunk, hogy a zenekarral kapcsolatban csak Robert Smith sorozatos, az együttes feloszlásáról szóló bejelentései kapcsán lehetett hallani. Aztán a tagok mégis új erőre kaptak, frissen kinevezett mentoruk, a többek között a Limp Bizkit karrierjét egyengető producer, Ross Robinson ugyanis három nagylemezre szóló szerződést íratott alá a brit bandával.