Még három lemezt készít a The Cure

Vágólapra másolva!
A The Cure elnevezésű, egykor kultikusnak számító zenekarról már csak Robert Smith sorozatos, az együttes feloszlásáról szóló bejelentései kapcsán lehetett hallani manapság. Most viszont úgy tűnik, a tagok mégis új erőre kaptak, frissen kinevezett mentoruk, a többek között a Limp Bizkit karrierjét egyengető producer, Ross Robinson ugyanis három nagylemezre szóló szerződést íratott alá a brit bandával.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Újabb hírek kerültek napvilágra az egykor kultikusnak számító The Cure zenekarral kapcsolatosan. Korábban Robert Smith, az együttes frontembere több alkalommal is bejelentette a csapat feloszlását, most viszont úgy tűnik: a The Cure tagjainak még minimum három lemezt kell közös erővel összehozniuk.

A The Cure ugyanis lemezszerződést kötött a producer Ross Robinson I Am elnevezésű lemezkiadó társaságával. A nu-metalra szakosodott producer életében - akinek nevéhez többek között olyan együttesek kötődnek, mint a Limp Bizkit vagy a Slipknot - kulcsszerepet játszott a punkos beütésű rockzenekar ténykedése. "Éveken át a The Cure volt a kedvenc zenekarom. Ők voltak azok, akik felnyitották a szememet, és látni engedték a zene egy másik arcát, a szívből szóló, érzésekkel és lélekkel teli játékot, amelyhez én a mai napig töretlen hűséggel, lelkesedéssel és elkötelezettséggel ragaszkodom munkám során" - mondta Robinson.

A The Cure honlapjahttp://www.thecure.com/

A tervek szerint a zenekar ez év júliusában kezdi meg legújabb, sorban a tizennegyedik lemezük felvételeit Londonban. A formációnak 2000-ben jelent meg utoljára önálló albuma, a Bloodflowers.