Nincs ötlete? Ajándékozzon zenét!

The Golden Voices of Gospel, koncert
Vágólapra másolva!
Az idei december rengeteg zenei csemegét tartogat. Vezesse le a karácsonyi készülődés miatti stresszt, vagy vegyen ajándékba koncertjegyet!
Vágólapra másolva!

Havasi Symphonic Aréna Show: A Második Felvonás

A 2012-es Havasi Symphonicra sokan már nem kaptak jegyet, ezért elkészült a show folytatása, a Második Felvonás. 2013. december 21-én rengeteg technikai újítással, lenyűgöző show-elemekkel és vadonatúj zenei tételekkel kiegészülve kapjuk a műsort.

A közel két és fél órás, monumentális zenei projektben több mint 150 művész vesz részt, a
szimfonikus zenekar mellett lesz egy hatalmas kórus, ezenkívül japán harci dobok, különböző földrészekről származó egzotikus hangszerek és 20 kiváló világzenei szólista színesíti a show-t. A sztárvendég Lisa Gerrard, ausztrál énekes, zenész és zeneszerző lesz, aki a Dead Can Dance együttes tagjaként vált világsztárrá.

Mivel egy esti koncert általában szinte teljesen kizárja a kisebbek részvételét, ezért idén az előadás december 21-én délután 2 órakor is megtekinthető lesz majd, ahol a részvételnél nincsen alsó korhatár. 18 éven aluliaknak a jegy féláron kapható, és jó hír a szülőknek, hogy - a technikának köszönhetően - nem lesz gond, ha a kicsik esetleg nem tudják néma csendben végigülni az előadást.

Oh Happy Day

A hazai karácsonyi zenei felhozatalhoz már régóta hozzátartozik egy-egy világhírű gospelkórus koncertje is. Az idén sem lesz ez másképp, december 29-én a The Golden Voices of Gospel mutatja be a műfaj szépségeit a Syma Rendezvényközpontban.

Forrás: http://www.garmisch-partenkirchen-info.de/

A kórus karrierje útja St. Louis gettójából indult. Vezetőjük, Robson tiszteletes korábban fellépett Michael Jacksonnal és Mariah Carey-el is, ezenkívül ő volt az "Oroszlánkirály" musical kóruszenei vezetője és a berlini "Gospel Award" zenei rendezője. A december 29-ei koncert hazai vendége a Takács Nikolas és a Fool Moon acapella formáció lesz

Pop és rock

Ha végképp nincs ötlete, minek örülne egy "mai fiatal", küldje el a két ünnep között egy zenei fesztiválra! Az Indoor Fesztiválon olyan fellépők lesznek, mint az Irie Maffia, a PASO, a Brains vagy az Anima Sound System. Itt tartja lemezbemutató koncertjét a Quimby, és itt lesz a Magna Cum Laude karácsonyi nagykoncertje is.

Egy kis komolyzene

Rajongók ne hagyják ki José Carreras Exkluzív Karácsonyi Koncertjét (Syma Rendezvényközpont), amelyen az operaénekest egy 65 fős filharmonikus és 40 tagú kórus kíséri. Rost Andrea hangjának csodálatát most egy kis jótékonykodással is összeköthetjük, ha jegyet veszünk a Dívák karácsonyára. Az Operagála bevételei a Magyar Hospice Alapítványhoz kerülnek.