Brutálisan megverte ismerősét egy borsodi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy borsodi férfi az egyik helyi presszóban italozott, ahonnan biciklivel követte hazáig az ismerősét, mert beszélni akart vele. Az ismerős azonban nem foglalkozott vele, emiatt a férfi ideges lett, és brutálisan megverte. Ezek után még az értékeit is elvitte.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly áprilisban italozott az egyik borsodi település presszójában, ahol a pultos az agresszív viselkedése miatt már nem szolgálta ki, elküldte onnan. A férfi kiült a teraszon az egyik padra, közben az ismerőse bent italozott.

Később az ismerős biciklivel elindult haza, a férfi pedig követte. Beszélni akart vele, de az ismerős nem vett tudomást róla, emiatt ideges lett.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor az ismerős hazaért és kinyitotta a háza bejárati ajtaját, a férfi hátulról úgy megütötte a fején, hogy elájult, majd még bele is rúgott.

Ezek után az ismerőst bevitte a házba, majd elvitt onnan egy fűkaszát, mosógépet, valamint a tárcájából is kivett 500 forintot. A tárgyakat később eladta.

Az ismerősnek életveszélyes sérülései lettek. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés és kifosztás miatt emelt vádat a férfi ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

Az Origo megírta, hogy korábban Kisbéren veszett össze az után egy férfi az ismerősével, majd megverte, egy borsodi férfi pedig szintén az utcán támadt az ismerősére. Egy lajosmizsei férfi megverte és kirabolta az ismerősét, Medgyesegyházán egy férfi baltával verte halálra a barátját.