Orbán Viktor két napig Spanyolországban tárgyal Európa vezetőivel

a franciaországi rendkívüli EU-csúcs előkészítéseként videókonferencia keretében egyeztet Orbán Viktor Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével, valamint Szlovákia, Írország és Spanyolország miniszterelnökével, ORBÁN Viktor; MICHEL, Charles
Budapest, 2022. március 9. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a másnapi franciaországi rendkívüli EU-csúcs előkészítéseként videókonferencia keretében egyeztet Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével, valamint Szlovákia, Írország és Spanyolország miniszterelnökével a Karmelita kolostorban 2022. március 9-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
A spanyolországi Granadába utazik Orbán Viktor miniszterelnök, ahol csütörtökön az Európai Politikai Közösség (EPC) harmadik csúcstalálkozóját rendezik meg - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Vágólapra másolva!

Az Európai Tanács soros elnökségét betöltő Spanyolország kormánya 47 állam, valamint az EU-s intézmények vezetőit hívta meg az EPC tanácskozására.

Pénteken - ugyancsak Granadában - az Európai Tanács informális csúcstalálkozóján vesz részt Orbán Viktor, a 26 másik uniós tagország állam-, illetve kormányfőjével együtt - mondta Havasi Bertalan.

A címlapi fotó illusztráció!