Bödőcs Tibor elődje hazudik, de lehet, hogy Ujhelyi István

Farkasházy Tivadar; Selmeczi Tibor
Balatonszárszó, 2016. június 18. Farkasházy Tivadar házigazda (b) és Selmeczi Tibor humoristák a XV. Szárszói találkozón Balatonszárszón 2016. június 18-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Elképesztő baloldali bohóckodás megy a szárszói találkozó körül. Megy az adok-kapok, ugyanis Farkasházy Tivadar, Bödőcs Tibor elődje, aki elfogult baloldali, vicc nélküli politikai viccelődő, meghazudtolta Ujhelyi István európai parlamenti képviselőt. Farkasházy állításaival szemben Ujhelyi leszögezte: személyesen és online is mindenben egyeztettek a kezdetektől fogva a szárszói találkozóval kapcsolatban. De most akkor ki hazudik? Nevetséges baloldali cirkusz, amely egyre nevetségesebbé teszi a baloldalt.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet számolt be róla, hogy Farkasházy Tivadar korábban a Népszavának jelezte, hogy nem ad át semmiféle stafétabotot, amúgy meg fogalma sincs, kiket hívott meg és kiket nem a szárszói találkozóra. Ujhelyi István európai parlamenti képviselő azt mondta, évek óta gondolkodik azon, hogy fel kell éleszteni a szárszói találkozók hagyományát, igencsak ráférne a közéletre. Elmondása szerint megkereste a korábbi főszervezőt, Farkasházy Tivadar humoristát, valamint Horgas Pétert, a Civil Bázis vezetőjét, akik támogatásukról biztosították.

Farkasházy Tivadar így üzent

- fejtegette Farkasházy. Már csak azért sem lehet jelen a Margitszigeten, mivel fogalma sincs, kiket hívott meg, kiket nem, és Horgas Pétert pedig nem is ismeri.

Farkasházy Tivadar házigazda (b) és Selmeczi Tibor humoristák a XV. Szárszói találkozón Balatonszárszón 2016. június 18-án Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Farkasházy Tivadar azzal zárta gondolatait, hogy

a mostani ellenzéknek nem az Orbán-rendszer a legnehezebb ellenfele, hanem saját maga.

Ujhelyi is reagált

Farkasházy Tivadar megjelent publicisztikája után Ujhelyi István reagált. A politikus a Facebookon azt írta: személyesen és online is mindenben egyeztettek "Teddyvel", sőt a humorista még javaslatokat is tett. Hozzátette:

Igaza van Teddynek: hogy akarunk mi rendszerváltoztatást, ha mi magunk belül ilyen állapotban vagyunk.

- áll Ujhelyi bejegyzésében.

Elképesztő módon megy a kavarás; nem lehet tudni, ki mond igazat és ki nem.

Ez ismét a baloldal hiteltelenségéről ad tanúbizonyságot.

Ki hazudik?