A baloldali politikusok szerint kevés a bevándorló Magyarországon: lebontanák a határkerítést és beengednék az illegális migránsokat

államhatár, határ, migráció, határsértés
Vágólapra másolva!
Lassan minden napra jut egy olyan baloldali nyilatkozat, amely egyértelművé teszi, hogy a baloldal lebontaná a magyar nemzeti szuverenitást szavatoló déli határzárat. Legutóbb Vajda Zoltán, a baloldal országgyűlési képviselő-jelölje, XVI. kerületi önkormányzati képviselő úgy nyilatkozott, hogy véleménye szerint országunkban kevés a bevándorló. A héten Niedermüller Péter, a DK politikusa is kiállt az illegális migránsok befogadása mellett, vasárnap pedig a baloldal vezetője és kizárólagos főnöke, Gyurcsány Ferenc foglalt állást a migráció mellett. A magyar kormány álláspontja világos: nem a migrációt, hanem a családokat kell kiemelten támogatni.
Vágólapra másolva!

Vajda Zoltán, a baloldal országgyűlési képviselő-jelölje, XVI. kerületi önkormányzati képviselő úgy nyilatkozott, hogy meglátása szerint jelenleg Magyarországon kevés a bevándorló.

Vajda Zoltán, a baloldal jelöltje Forrás: Facebook

Vasárnap Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, a baloldali kizárólagos vezetője bírálta a kormány migránspolitikáját egy Facebook-posztban.

Gyurcsány Ferenc és Niedermüller Péter Forrás: MTI/Mohai Balázs

Egy hétfői interjúban Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármester bírálta a Magyarországot, valamint az EU határát védő határzárat.

Gyurcsány Ferenc irányítja Márki-Zay Péter-t Forrás: Facebook

Októberben Márki-Zay Péter, Gyurcsány jelötje beszélt arról, hogy beengedné a migránsokat.

Márki-Zay kiállt az illegális bevándorlást hatalmas összegekkel támogató Soros György mellett is. Részletes összeállításunkat erről a linkre kattintva olvashatják.

A hazai baloldal felesüködött a nemzetközi, globalista érdekekre a magyar emberek érdekei helyett Fotó: Csudai Sándor - Origo

Karácsony Gergely tavaly augusztusban arról is beszélt a Die Zeit nevű német hetilapnak, hogy előrébb tartják az illegális bevándorlók jogát a magyar emberek demokratikus véleményével szemben. Gyakorlatilag elismerte, hogy a baloldal a migránsok jogait védené, de ezt el akarják titkolni a kampányban.

Jól látható az, hogy a baloldal felesküdött a nemzetközi baloldalnak és a korlátlan migráció pártjára állt.

Forrás: police.hu

Első lépésként elbontanák az ország szuverenitását garantáló, schengeni határt védő műszaki határzárat, hogy majd korlátlanul beengedjék az illegális migránsokat. A magyar embereknek a nemzeti szuverenitásból eredő joguk van eldönteni, hogy kivel kívánnak egy országban élni. A baloldali politikusok gondosan elhallgatják az információkat a közvélemény elől.

Még véletlenül sem ejtenek egy szót sem a nyugati kulturális átalakulásról, az illegális bevándorlók által generált bűnözéshullámról és az óriási veszélyről, amit magába rejt az illegális, ellenőrizetlen migráció.