Gyurcsány pártja, a DK lebontaná a határkerítést

Hercegszántói határkerítés.
Hercegszántói határkerítés.
Vágólapra másolva!
Erzsébetváros polgármestere, Niedermüller Péter megvédte pártelnöke, Gyurcsány Ferenc bevándorláspárti kijelentését, majd azt mondta: „A kerítés morálisan is tarthatatlan". Niedermüller szerint továbbá több mint embertelen lépés volt a kerítés felépítése. A DK-s politikus tehát lebontaná a Magyarország déli határait az illegális migránsoktól védő kerítést, és mindenkit beengedne hazánk területére. A migránsok által elkövetett bűncselekményekről persze egy szót sem szólt.
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Ferenc polgármestere, Niedermüller Péter erzsébetvárosi városvezető Hajnal Miklós, a Momentum politikusának a társaságában volt az ATV Start című, reggeli műsorának a vendége.

Niedermüller Péter Forrás: MTI/Mohai Balázs

Nidermüller Péter a Gyurcsány által a közösségi oldalán előző nap közzétett bevándorláspárti bejegyzését védte meg, amikor arról beszélt, hogy: "Ennek a kormánynak az összes politikai megoldása az volt, hogy építsünk egy rohadt nagy falat, mindenkit nyomjunk ki ebből az országból és nem foglalkozunk velük tovább, ez több mint embertelen, ez morálisan is tarthatatlan". A riporter itt megkérdezte:

Niedermüller pedig azt felelte:

Az erzsébetvárosi polgármester nyilatkozatából egyértelműen kiderül, hogy

a Gyurcsány-párt, a DK lebontaná a Magyarország déli határaira emelt kerítést, és beengedné az illegális migránsokat hazánk területére.

A határkerítés Hercegszántónál Forrás: Police.hu

Niedermüller az illegális migránsok által Nyugat-Európában elkövetett bűncselekményekről, a fosztogatásról, a nemi erőszakokról és a gyilkosságokról egy szót sem szólt,

és ezeket Hajnal Miklós sem hozta szóba.

Mindebből arra lehet következtetni, hogy a Momentum politikusa is egyetért a gyurcsányi bevándorláspárti politikával.