Belső vizsgálatot indít az MSZP a csalás után, de azt már előre bejelentették: Korózs Lajos nem tehet semmiről

Vágólapra másolva!
Belső vizsgálat indul az MSZP-ben a párt Facebook-oldalára felkerült videó miatt, amelyben egy magát mentősnek kiadó nő beszélget Korózs Lajos szocialista képviselővel - közölte az ATV szerdán a honlapján.
Vágólapra másolva!

A csatorna Start című műsorában Szakács László, az MSZP elnökhelyettese elmondta, hogy az MSZP-ben egy kommunikációs stáb döntött a videó elkészítéséről - írták.A cikk szerint Szakács László arra a kérdésre, hogy ki a felelőse a videónak, azt válaszolta: az, aki előkészítette és elkészítette. Kijelentette továbbá, hogy lesz vizsgálat és felelősségre vonás a pártban, de szerinte

nem Korózs Lajos követte el a hibát.

Az MSZP oldaláról azóta lekerült videóban egy nő azt állította, hogy mentősként dolgozik, és egyebek mellett a kórházi ágyak kiürítése után a rossz ellátás miatt meghalt betegekről beszélt.

A nőről kiderült, hogy semmilyen egészségügyi nyilvántartásban nem szerepel, az Emberi Erőforrások Minisztériuma ezért rémhírterjesztés miatt büntetőfeljelentést tett az ügyben.

Arról, hogy hónapok óta gyártja az álhíreket az MSZP a koronavírus-járványról, már korábban írtunk, ahogy arról is, hogy a mostani hamisítási ügyért senki nem akarja vállalni a felelősséget.