A lánya szerint megrögzött hazudozó a baloldali kamuvideó főszereplője - videó

Vágólapra másolva!
Édesanyám megrögzött hazudozó, és sosem járt Németországban egészségügyi képzésre - nyilatkozta a Hír TV-nek adott exkluzív interjújában a baloldali kamuvideóban szereplő nő lánya, aki azt is állította, hogy anyja csak gyógyszerfüggősége miatt vállalt betegápolást. 
Vágólapra másolva!

A neve elhallgatását kérő nő a televíziós csatornának elmondta, hogy édesanyja igazi neve Németh Gertrúd Aténé, és állításával ellentétben csak általános iskolai végzettsége van. Hozzátette,

édesanyja azért vállalt több alkalommal betegápolást, mert gyógyszerfüggő, és így akart nyugtatókhoz jutni.

"Sajnos több olyan történetet is hallottam, miszerint édesanyám magatehetetlenül fetrengett a beteg mellett, vélhetően gyógyszeres, vagy alkoholos befolyásoltság alatt. A beteg pedig ellátatlanul maradt, rossz állapotban feküdve az ágyában" - fogalmazott a nyilvánosság előtt először nyilatkozó asszony.

Arról is beszélt, hogy a baloldali kamuvideó főszereplőjét a '90- es években sikkasztásért, 2008-ban pedig kuruzslásért elítélték.

Mint megírtuk, az EMMI feljelentése nyomán rémhírterjesztés miatt a rendőrség nyomozást rendelt el, amelynek során házkutatást tartottak Németh Athina lakásán. Sajtóértesülések szerint iratokat, számítógépeket foglaltak le.

Mint megírtuk, felkerült a szocialisták közösségi oldalára egy videó, amelyben Korózs Lajos parlamenti képviselő egy általa mentősnek nevezett nővel beszélgetett. Németh Athina szokatlanul durva hazugságokat fogalmazott meg, többek között azt állította, hogy a tíz általa ellátott beteg közül kilenc meghalt, mindannyian a kórházi ágykiürítések áldozatai. Nem sokkal a felvétel megjelenése után kiderült, a nő nem dolgozott mentősként sem az Országos Mentőszolgálatnál, sem betegszállító cégeknél, sőt, a Szamaritánus Mentőszolgálatnál sem, amit munkahelyének mutatott be.