Túlsúlyos autója buktatta le a tolvajt

Vágólapra másolva!
A dunaföldvári rendőrök ellenőriztek egy 40 éves pusztaszabolcsi férfit, akit túlsúlyos autója buktatott le. Amikor átkutatták az utasteret, 21 darab fehér zsákot találtak, bennük különféle vasúti alkatrészeket és egy gáz-riasztófegyvert is.
Vágólapra másolva!

Dunaföldváron, a Batthyány soron razziázó rendőrök január 4-én, késő este felfigyeltek egy Opel típusú autóra, amely túlsúlyosan közlekedett, és az utasterét fehér zsákokkal rakták tele.

A rendőrök az autót Dunaföldváron, a város központjában megállították, és igazoltatták a sofőrt, egy 40 éves pusztaszabolcsi férfit. Az utastér átvizsgálása során

21 darab fehér zsákot találtak, melyekben zsákonként körülbelül 50 darab vasúti építkezésnél használt csavarok és egyéb alkatrészek voltak. Az autó ülésén a rendőrök egy gáz- és riasztófegyvert is találtak,

melynek viselésére a sofőrnek volt ugyan engedélye, viszont nem megfelelő módon szállította. A rendőrök a zsákokat és a gáz- és riasztófegyvert lefoglalták.

Forrás: Police.hu

A férfit a Dunaföldvári Rendőrőrsre vitték és lopás gyanújával kihallgatták.

A férfi a rendőröknek azt állította, hogy a zsákokat az út szélén találta, és azokat csak bepakolta a kocsijába.

A további eljárást a Dunaföldvári Rendőrősön folytatják. A 40 éves férfit az egyenruhások a gáz- és riasztófegyver szabálytalan szállítása miatt is feljelentették - írja a Police.hu.