Országszerte keresik a Tündérszépeket

Vágólapra másolva!
A helyi lányokat bemutató, naponta megjelenő fotósorozatok régi hagyományát élesztette újjá 13 megyei hírportál az év elején a Tündérszépek verseny elindításával. A kezdeményezés olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy már meg is hirdették a következő, immár országos szépségversenyt, ahol a legszebbekre értékes nyeremények mellett televíziós döntő és az azt megelőző felkészítő táborok várnak.
Vágólapra másolva!

A tavaszi verseny egyik vonzereje az volt, hogy az online megyei előválogatókba bejutó hölgyekről profi fotósok készítettek stúdiófelvételeket. Bár ezt a lehetőséget a szervezők továbbra is biztosítják, a Tündérszépek 2020-ra saját portfólióval is lehet jelentkezni.

A verseny háziasszonya Kocsis Korinna szépségkirálynő, aki az alábbi videóban mondja el, miért érdemes jelentkezni a www.tunderszepek.hu oldalon.

Azt mi tesszük hozzá, hogy minél előbb, ugyanis az első, megyei forduló (melyben Budapest és Pest megye szépségei egy mezőnyben indulnak) szeptember 16-án indul, és a profi fotósok kamerái hamarosan elkezdenek kattogni.