A bevándorláspárti Brüsszel meg akarja büntetni az Európát védő Magyarországot

török kamion, migráns
Vágólapra másolva!
A KDNP szerint a bevándorláspárti Brüsszel meg akarja büntetni az Európát védő Magyarországot, erre utal, hogy az Európai Bizottság most a bevándorlási különadó elleni eljárással fenyegetőzik.
Vágólapra másolva!

Nacsa Lőrinc, a KDNP-frakció szóvivője szombaton újságíróknak azt mondta, a migránspárti brüsszeli vezetés ismét nem Európa és az európai emberek érdekében cselekszik, hanem a migránsok és a migrációt szervező Soros-szervezetek javára próbál beavatkozni egy magyar döntésbe.

– fogalmazott a politikus. Erre példaként említette, hogy Brüsszel korábban támadást indított a magyar határzár, a bevándorlási szabályok szigorítása, a Stop Soros törvénycsomag és a betelepítést megtiltó alkotmánymódosítás ellen is.

Forrás: Police.hu

Bárhogy megpróbálhatnak megbélyegezni, fenyegetni minket, kitartunk a bevándorlási tilalom mellett, mert ez egy újabb védelmet jelent hazánknak, és mert ez tükrözi a magyar emberek akaratát – tette hozzá Nacsa Lőrinc.

A kormánypárti politikus emlékeztetett, a bevándorlási különadó nemrég lépett hatályba, azt minden olyan szervezetnek meg kell fizetnie, amely a bevándorlással kapcsolatban támogatást nyújt, vagy fogad el. Ezek a szervezetek egyébként Európa jövőjét és biztonságát is veszélyeztetik – tette hozzá.
Egyértelműnek nevezte továbbá, hogy Európa előtt két út áll: vagy bevándorlókontinenssé válik, vagy megvédi saját magát.

– mondta Nacsa Lőrinc.