Tiniket fosztogató gyerekbandát kaptak el a rendőrök

Vágólapra másolva!
Pénzt és telefonokat raboltak tinédzserektől azok a fiatalok, akiket vasárnap vett őrizetbe a rendőrség Velencén. Mint kiderült, a fiatalok egy korábbi rablásért is felelősek lehetnek.
Vágólapra másolva!

Tinédzsereket kirabló fiatalokat vettek őrizetbe Velencén vasárnapra virradó éjjel - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság. Az elfogott fiatalok egy szórakozóhely előtt egy 14 és egy 15 éves fiútól pénzt és mobiltelefont vettek el.

A gárdonyi járőrök három helyről állították elő azt az öt, 15-19 éves, többségében tárnoki lakhellyel rendelkező fiút és egy lányt, aki a két fiú kirablásával gyanúsítható. A rendőrség szerint a fiatalok körbevették a két sértettet, és követelték, hogy adják át az összes pénzüket. A tizenévesektől elvették a pénztárcájukat, pénzüket és egyikük telefonját.

A kihallgatások közben derült ki, hogy egy Budapestről Székesfehérvárra tartó vonaton a társaság két tagja kirabolt egy férfit is. Az elfogott fiatalok közül ténylegesen hárman követték el a rablásokat. Egy 16 éves fiút kétrendbeli, egy 18 éves és egy 19 éves fiatalt egy-egy rendbeli rablás miatt hallgattak ki gyanúsítottként a gárdonyi nyomozók.