Távozik az MSZP kampányfőnöke

Vágólapra másolva!
Távozik posztjáról Szigetvári Viktor, az MSZP kampányigazgatója. Szigetvári irányította a párt kampányát a parlamenti, és az önkormányzati választási kampány során.
Vágólapra másolva!
Az MSZP honlapjahttp://www.mszp.hu/

Közös megegyezéssel távozik posztjáról Szigetvári Viktor, az MSZP kampányigazgatója - olvasható a párt csütörtöki közleményében. Szigetvári Viktor december 31-ei hatállyal távozik posztjáról, ezt követően a versenyszférában kíván elhelyezkedni.

A kampányigazgató 2005 májusától töltötte be posztját, az azóta eltelt időszakban irányította az MSZP választási felkészülését mind a parlamenti, mind pedig az önkormányzati választási kampány során. Felügyelte a helyi szervezetek munkáját, irányította a párt központi szervezetét, kidolgozta a párt hirdetési, rendezvény és mobilizációs stratégiáját.

Szigetvári Viktor 2001-ben került az MSZP-hez, Baja Ferenc mellett dolgozott a párt választási kampányának irányításában. Később részt vett az Európai Unió Kommunikációs Közalapítvány megalapításában, majd Gyurcsány Ferenc munkatársaként, Medgyessy Péter miniszterelnök tanácsadója lett.

2003 nyarától a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium miniszteri titkárságvezetője volt. 2004 júniusában Medgyessy Péter kommunikációs vezetőjévé nevezték ki, a Miniszterelnöki Kabinet Nyilvános Kapcsolatok Titkárságának helyettes államtitkáraként. Gyurcsány Ferenc miniszterelnökké választása után ugyanezt a posztot töltötte be.