Megrongálták a szentendrei Fidesz-jelölt plakátjait

Vágólapra másolva!
Megrongálták hétfőn Szentendre fideszes polgármesterjelöltjének a választási plakátjait, néhány napja pedig feltörték az autóját. A jelölt, Dietz Ferenc, emiatt a rendőrséghez és a helyi választási bizottsághoz fordult. Szentendrén vasárnap tartanak időközi polgármester-választást.
Vágólapra másolva!

A rendőrséghez és a helyi választási bizottsághoz fordult Szentendre fideszes polgármesterjelöltje, Dietz Ferenc, mivel ismeretlenek megrongálták plakátjait, néhány napja pedig feltörték kocsiját, ahonnan szórólapokat loptak el. Erről maga a jelölt számolt be hétfőn.

A március 19-i polgármester-választásra készülő jelöltnek a város 30 helyen felállított, saját tulajdonában lévő állványát hétfőre összetörték, a rajtuk lévő plakátokra pedig az MSZP plakátjait ragasztották.

Dietz emiatt a helyi választási bizottsághoz fordult. A polgármesterjelölt a tönkretett állványok miatt rongálás vádjával a rendőrségen is feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

A rendőrséghez fordult azért is, mert a múlt héten egy esti kampányrendezvény alatt a gépkocsiját feltörték, csomagtartójából pedig több száz szórólapot eltulajdonítottak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy ismeretlen tettes ellen megindították a nyomozást lopás és rongálás vétsége ügyében.

Szentendrén vasárnap tartanak időközi polgármesterválasztást, miután az MSZP-s városvezető a múlt év végén lemondott a posztjáról. A polgármesteri székért hárman versengenek: Drobilisch Erzsébet az MSZP, Dietz Ferenc a Fidesz és több más szervezet, Filó András pedig a MIÉP színeiben.