Egy hónap alatt annyi pénzt lopott a cégétől, hogy öt embert ki kellett rúgni

bank, banki, utalás, utal, e-bank, elektronikus fizetés, online, vásárlás, stock, stockfotó, illusztráció, illusztrációs
two 3D laptops transferring India money banknotes isolated on white background
Vágólapra másolva!
Egy frissen felvett alkalmazott 35.000 fontot (15 millió forintot) lopott el a munkahelyéről, ami öt ember elbocsátását okozta. 
Vágólapra másolva!

A 41 éves Sarah Cunningham-et 2019. április 5-én könyvelőasszisztensként vették fel a Velo Systems kelet-manchesteri céghez, hamarosan pedig elkezdett egyre nagyobb összegeket utalni a cég számlájáról egy másik, általa létrehozott bankszámlára. Egy olyan számlát hozott létre, amelynek hasonló neve volt, mint egy másik cégnek, amellyel a Velo Systems együtt dolgozott. Már az első hónapban lopott, nem is keveset. Hat nap alatt összesen közel 36.00 fontot.

Hamar kiderült a csalás, ráadásul, amikor a rendőrök elmentek a lakásába, ott rengeteg értékes dolgot találtak, ruhákat, és elektromos cikkeket. Az asszony a rokonainak is utalt át több ezer fontot.

A nő akkora kárt okozott, hogy a volt cégének, emiatt több embert ki kellett rúgnia.

Cunninghamet korábban két sikkasztás miatt is elítélték.

A nőnél korábban méhnyakrákot diagnosztizáltak, kemoterápiás kezelés alatt áll, ez az egyik fő oka annak, hogy végül nem kellett börtönbe mennie.

Forrás:Mirror