Az első héten 400 milliót hozott az új lottó

EuroJackpot FOTÓ FOTÓTÉMA kéz szelvény szerencsejáték tárgyfotó TESTRÉSZ Budapest, 2014. október 2.
Tulik Ágnes, a Szerencsejáték Zrt. szóvivője mutatja az EuroJackpot szelvényt a sorsolásos játék október 4-i indulása előtt Budapesten, a Pólus Centerben l
A száz­ezres nagyságrendű szelvényszámot generáló játékok táborában az Eurojackpot a legfajsúlyosabb tényező.
Vágólapra másolva!
Valamivel több, mint egy hete indult, és máris van magyar lottónyertese az Eurojackpotnak: a játékos 853.885 forintot nyert.
Vágólapra másolva!

Várakozáson felül teljesített az új szerencsejáték: az első héten több, mint 600 ezer alapjátékot értékesítettek közel 400 millió forint értékben, közölte a Szerencsejáték Zrt.

4+2

A magyarországi bevezetés első hetében 4+2-es találat volt a legnagyobb hazai találat: a nyertes 850 ezer forinttal lett gazdagabb. Rajta kívül 21 magyar 62.285 forintot tehetett zsebre, 14 ezren pedig majdnem kétezer forintot nyertek.

Helsinkiben sorsolják Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Az Eurojackpot sorsolását péntekenként Finnországban, Helsinkiben tartják, magyar idő szerint 21 óra és 22 óra között. A magyar nyertesről a Szerencsejáték Zrt. nem árult el semmit. "Mint mindig, a nyertesek anonimitása a legfontosabb számunkra, így részleteket nem árulhatunk el róla az ő biztonsága érdekében" - közölték. Azt viszont elárulták, hogy az első magyarországi Eurojackpot játékos hamarosan egy ajándékot kap a cégtől.