Szaporodnak az ikrek Schwarzenegger álomfilmjében

Twins Cinema men pushchairs strollers babies fathers WALK HORIZONTAL
Twins Year: 1988 Director: Ivan Reitman Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito
Vágólapra másolva!
Közel harminc év telt el Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito felejthetetlen iker-alakítása óta, de az osztrák származású izomkolosszus azóta sem mondott le arról az álmáról, hogy vígjátékuk folytatást kapjon.A mozi-filmek.hu arról ír, hogy az álom hamarosan valóra válik.
Vágólapra másolva!

Arnold Schwarzenegger évek óta mondogatja: érdemes lenne elkészíteni a nyolcvanas évek egyik legérdekesebb vígjátékának folytatását. Úgy tűnik, hogy mára az Universal Pictures vezetői is hasonlóképpen gondolják. Nem csak az elképzelés kapott egyre határozottabb körvonalakat, de az alkotásnak már hivatalos címe is van: Triplets, vagyis Hármasikrek néven fut a produkció.

Schwarzenegger épppen legújabb humoros mozifilmjét, a Nyírjuk ki Günthert reklámozza Amerika szerte. Miközben az egyik sajtótájékoztatón megkérdezték tőle: hogy áll jelenleg a Triplets folyamata? Schwarzenegger elárulta, már csak pár nap szükséges ahhoz, hogy elkészüljön a forgatókönyv, amivel eddig nagyon elégedett a rendező, Ivan Reitman.

Ikrek Forrás: Videa

-mesélte a színész.

Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito Forrás: Origo

A sztori ismét Schwarzenegger és DeVito, vagyis a Benedict-tesók köré épül, akik megdöbbentő felfedezést tesznek: van egy soha nem látott harmadik ikertestvérük.

Eddie Murphy Forrás: AFP

Ami a film további szereplőit illeti: DeVitoék mellett csak Eddie Murphy nevét hallani, aki állítólag a harmadik fivért fogja alakítani.