George Clooney visszaeső bűnöző

Vágólapra másolva!
George Clooney, Matt Damon és Brad Pitt harmadszor is összeáll, hogy zseniális bűnözőcsapatukkal újabb szórakoztató rablásokat hajtsanak végre. Nyáron kezdődik az Ocean's Thirteen forgatása.
Vágólapra másolva!

A Warner Bros. bejelentette, hogy júliusban elkezdődik az Ocean's Eleven (Tripla vagy semmi) és az Ocean's Twelve (Eggyel nő a tét) folytatása, amely nem meglepő módon az Ocean's Thirteen címet viseli majd. A rendezői székbe ismét Steven Soderbergh ül, akárcsak az első két rész esetében.

A szimpatikus bűnözőcsapat élén megint - az immár a Szirianá-ban nyújtott alakításának köszönhetően Oscar-díjas - George Clooney áll majd. A többiek közül már egészen biztos, hogy visszatér Matt Damon és Brad Pitt. Az Ocean's Thirteen producere Steven Soderbergh és George Clooney lesz, akik már évek óta produceri partnerekként dolgoznak, és saját filmjeiken kívül olyan projektek megvalósításában is részt vettek, mint például Richard Linklater A Scanner Darkly című animációs sci-fije és az Al Pacino főszereplésével készült Álmatlanság.

A korábbi szereplők közül várhatóan visszatér Don Cheadle, Andy Garcia, Bernie Mac, Carl Reiner és Elliott Gould is, viszont egyelőre úgy fest, hogy az első két részben szereplő Julia Roberts és a második részben közreműködő Catherine Zeta-Jones a harmadik részben nem szerepelnek majd. A Warner Bros. ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a film sztorijában nem igazán sikerült helyet találni a két sztárnak, és nem akarják őket funkciótlanul szerepeltetni. Nem zárták ki viszont, hogy ha a filmkészítőknek mégis támad ötletük arra vonatkozólag, hogy hogyan építsék be a figuráikat a történetbe, akkor felkérik Robertst és Zeta-Jonest, hogy térjenek vissza a harmadik részben is.

Egy új szereplővel biztos, hogy gazdagodik a csapat: az Ez a fiúk sorsá-ból és A rajongó-ból ismert Ellen Barkinnal, aki Damon figurájával fog intim kapcsolatba kerülni a film során. A cselekménnyel kapcsolatban még csak annyit árultak el a készítők, hogy a csapat visszatér az első film helyszínére, Las Vegasba. A forgatás a tervek szerint júliusban kezdődik, a bemutató jövő nyáron várható.