Vágólapra másolva!
A Kill Bill rendezője bejelentette, következő filmje egy mandarin nyelven leforgatott karatefilm lesz.
Vágólapra másolva!

Az egyelőre cím nélküli alkotásnak egyből két verziója is elkészül. A kettes számú változat angol szinkronnal kerül majd a mozikba, azonban a hang szándékosan el lesz csúsztatva a képtől, hogy ezzel is a régi, rossz minőségű filmek hangulatát idézze.

"Nagyon élveztem a japán témájú jelenetek forgatását a Kill Bill-hez, ezért a következő filmemben az elejétől a végéig mandarin nyelven beszélnek majd" - nyilatkozta a 41 éves filmes fenegyerek a Total Filmnek adott interjújában.

"Gondolok azokra is, akik nem szeretik a feliratokat olvasgatni, így lesz egy angolul szinkronizált verzió is. Azt hiszem, a Kill Bill forgatásán elkényelmesedtem."

A rendező bejelentése meglepetésként hatott, ugyanis ez év áprilisában elárulta, hogy következő rendezése az Inglorious Bastards (Dicstelen szemétládák) című második világháborús dráma lesz majd, Michael Madsennel az egyik főszerepben. A film A piszkos tizenkettő stílusú filmek előtt tiszteleg majd.

Azonban a Total Filmnek adott interjúban a Ponyvaregény Arany Pálma-díjas rendezője elmondta, az 1967-es háborús kultfilmnek emléket állító alkotásra még várni kell majd.

"Mindenki azt hiszi, hogy az Inglorious Bastards-on dolgozom, előtte azonban szeretnék egy kisebb kaliberű projektbe belevágni" - mondta a rendező, aki 1992-ben a Kutyaszorítóban című kultikus gengszterfilmmel robbant be a köztudatba.

Tarantino egyéb részleteket nem közölt, így sem a történet, sem a szereplők, sem a tervezett bemutató dátuma nem került nyilvánosságra. Egyelőre a mandarin nyelven leforgatásra kerülő alkotás címe sem ismert.

"Tarantino szeretne egy ízig-vérig harcművészetekkel foglalkozó filmet készíteni, amelybe szeretné belefoglalni mindazon ötleteit, amelyek a Kill Bill-be nem kerültek be" - mondta az interjút készítő Mark Dinning a BBC News munkatársainak. "Ez az új film vérbeli Tarantino-mozi lesz, a rendező hamisítatlan stílusával és védjegyeivel."