Vágólapra másolva!
A rap világából a filmezéssel is kacérkodó gengszter nem fukarkodott a dicsérettel, miután megtekintette Quentin Tarantino negyedik filmjének második epizódját.
Vágólapra másolva!

A múlt hét csütörtökön tartott díszbemutatóról kilépve Snoop Dogg nem tagadta meg önmagát, amikor a Ponyvaregény rendezőjének legújabb művét magasztalta.

"Szerintem kib********ul büntet a cucc" - lelkendezett a Calvin Broadus polgári névre hallgató zenész. "Tarantino nagyon odatette magát. Ezen kívül tetszett, hogy happy enddel végződik a sztori."

Snoop - aki 1993-ban robbant be a gengszter rap nagy nevei közé - a film világában is otthonosan mozog, több mint 20 filmben szerepelt, s nemrégiben Ben Stiller és Owen Wilson oldalán a Starsky és Hutch című akció-vígjátékban - amelyet április 14-én tűz műsorára az [origo] filmklub - parádézott, a besúgó Huggy Bear szerepében.

A vetítés utáni parti is arról tanúskodott, hogy a meghívottak jó hangulatban távoztak a nézőtérről, s érdeklődve hallgatták a Del Castillo nevű flamenco-rock együttest, amelyben Tarantino kollégája és barátja, az Alkonyattól pirkadatig-ot jegyző Robert Rodriguez gitározott.

A Miramax stúdió főnöke Harvey Weinstein is dícsérte Tarantinót. A rendezvényen szintén részt vett a producer Lawrence Bender, illetve a Billt alakító David Carradine is.

A Kill Bill második részét játékos kedvű olvasóink is megtekinthetik majd az [origo] filmklub április 28-i, premier előtti vetítésén.