Vágólapra másolva!
Még be sem mutatták a félbevágott akciófilm második epizódját, Quentin Tarantino máris azon töpreng, hogy a Kill Bill-univerzum mely alakjait bontaná ki részletesebben egy újabb animációs vagy játékfilmben.
Vágólapra másolva!

"Előfordulhat, hogy még visszatérek a történethez" - nyilatkozta a 40 éves rendező a brit Empire magazinnak. "Arra gondoltam, hogy például egy animációs filmben mesélhetném el Bill előéletét."

Tarantino nem először nyúlna az animáció műfajához, ugyanis a Kill Bill első részében a Lucy Liu által alakított jakuzavezér, O-ren Ishii bűnözőkarrierjének korábbi állomásait is ezzel a módszerrel jelenítette meg. Ezeket a képsorokat a Ghost in the Shell és a Blood: The Last Vampire című animékkel híressé vált Production IG nevű japán stúdió készítette, a rendező tevékeny közreműködésével. Az alig tíz perc hosszúságú, szinte kizárólag kézzel megrajzolt jelenetsor kivitelezésén egy évig dolgoztak az animátorok.

A másik szál, amelyet szívesen továbbgörgetne a rendező, a Mennyasszony első áldozata, a Vivica A. Fox által alakított bérgyilkosból háziasszonnyá avanzsált Vernita Green ötéves kislányának története.

A Kill Bill második részét április 29-től vetítik a magyar mozik, de ha részt vesz az április 15-én induló játékunkon, ön egy nappal a bemutató előtt ingyen megnézheti, hogyan számol le Uma Thurman egykori munkaadójával.