Vágólapra másolva!
Quentin Tarantino legújabb filmjének két főszereplője, Uma Thurman és Darryl Hannah is részt vett a Kill Bill második részének londoni bemutatóján. A jeles eseményen többek között ott volt a David Beckham egyik állítólagos szeretőjeként elhíresült személyi asszisztens, Rebecca Loos is.
Vágólapra másolva!

A több száz rajongó által üdvözölt Hannah és Thurman készségesen osztotta az autogramokat a félbevágott akciófilm befejező epizódjának angliai premierjén. A film története szerint a Menyasszonyt alakító Thurman folyamatosan számol le egykori bérgyilkos-társaival, akik esküvője napján próbálták eltenni őt láb alól.

Az alkotás szereplői mellett a népszerű angol focista, David Beckham szeretőjeként elhíresült Rebecca Loos is feltűnt a vörös szőnyegen. A Popbitch hírlevél értesülése szerint a világ talán legnagyobb szeméremajkaival rendelkező volt személyi asszisztens majdnem tönkretette a Real Madrid focistája és az egykori Spice Girl, Victoria Beckham házasságát. A lenge nyári ruhát viselő 26 éves hölgy ezúttal csupán pózolt a fényképészeknek, nyilatkozni nem volt hajlandó.

Uma Thurman ellenben nem rejtette véka alá a focista állítólagos szeretőjével kapcsolatos véleményét. "Számomra elég közönségesnek tűnik. Nem ismerhetem a tényeket, de ha engem kérdeznek, ez a csaj egy trampli. Nem győzi futtatni magát" - mondta a 33 éves színésznő Loosról, aki ügynöke szerint eddig több mint 800 000 angol fontot (körülbelül 300 millió forintot) keresett a sztorival.