Jude Law megnyugodott Romániában

Vágólapra másolva!
Jude Law hónapokat töltött Romániában a Cold Mountain című film forgatása alatt. A nemrégiben elvált - ám a pletykák szerint hamarosan újranősülő - színész elmondta: különös nyugalom kerítette hatalmába Romániában.
Vágólapra másolva!

"Egész furcsa módon hatott a filmre az, ahogy a helyiek élnek. Bőven volt időm gondolkodni. Ha nem dolgoztam, akkor sétáltam az utcákon vagy fára másztam, és mindeközben valami különös nyugalmat éreztem, megbékéltem önmagammal" - nyilatkozta Jude Law a Cold Mountain című, Romániában forgatott filmjével kapcsolatos élményeiről a produkció londoni premierjén.

A Charles Frazier azonos című regénye nyomán készült alkotás az amerikai polgárháború idején játszódik. Jude Law Inmant, egy sérült szövetségi katonát alakít a filmben, aki veszélyes utat jár be, hogy hazajuthasson kedveséhez, Adához (Nicole Kidman). A lány időközben az életben maradásért, a megélhetéséért küzd, és - nem lévén más választása - a Renée Zellweger által megformált Ruby, egy mindenre elszánt csavargó segítségével ismét művelni kezdi apja elhagyatott birtokát.

A Bridget Jones naplója című alkotás címszereplőjeként ismert Zellweger nem vett részt a bemutatón, ahová Law filmbéli partnerével, Nicole Kidmannel érkezett.

Az Anthony Minghella (Az angol beteg, A tehetséges Mr. Ripley) rendezésében készülő film hivatalos bemutatója december 25-én lesz az Egyesült Államokban.